télünnep

És újra itt vagyunk: erősödik ugyan a sötétség, de eljön a pillanat,winter2 amikor a Fény legyőzi a sötétet, a Szeretet melege elűzi a hideget. Tulajdonképpen, ha szemfülesek vagyunk, azt is tudjuk, ez megtörténik minden nap, de akár minden percben is, csak tőlünk függ – de mégis, december vége, a leghosszabb éjszaka, a hideg, szürke tél, amikor az emberek már korán beszorulnak a házaikba elhozza nekünk azt az időszakot, mikor kissé lecsöndesedhetünk, magunkba szállhatunk, együtt lehetünk (nem csak egymás mellett).

Köszönöm, hogy ide-ide pillantotok, talán még el is olvassátok egyik-másik gondolatmenetemet, köszönöm, hogy itt lehetek!

Kívánom mindenkinek, hogy éppolyan békésen, áldottan, meghitten teljenek az ünnepek, amilyennek szeretnétek; hogy legyen időtök egymásra és persze saját magatokra is! winterKívánom, hogy az elmúlt év csendesebb vagy hangosabb csoda-pillanatai jöjjenek elő, érezzétek-éljétek át, milyen meseszép az Élet; hogy tapasztaljátok meg azt az érzést, hogy MINDEN RENDBEN VAN, MINDENETEK MEGVAN, amire éppen most szükségetek van! Kívánom, hogy engedjétek a Fényt megszületni magatokban! Kívánom, hogy használjuk, amink van, ha már leszakítottuk azt az almát! 🙂

Köszönöm! Köszönöm! KÖSZÖNÖM!!!

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: egyéb, Mi jó történt ma veled?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s